Ny kontrakt med Slovakisk universitet

October 8, 2015

Forrige uke signerte vi kontrakt med University of Agriculture i Slovakia - leveranse av et komplett komposterings og biogassanlegg, etter 5 måneders kontraktsarbeid.    Anlegget er i full skala og blir bygget i løpet av høsten/vinteren.  Det består av en stor avansert reaktortank, buffertanker, hygienisering, kvern, pumper etc.  med tilleggsutrustning for forskning.  Avtalen innebærer også utveksling av studenter og overføring av ny teknologi mellom Slovakia og Norge.    Avtalen er en del av Green Technology satsningen mellom EU og Norge, og formidlet gjennom Innovasjon Norge.   

 

Vi er svært glade for denne avtalen, som innebærer et gjennombrudd for vår teknologi og en satsning i samarbeid med NMBU, NIBIO (tidl. Bioforsk) og Innovasjon Norge.    NIBIO skal levere et fullt utstyrt laboratorium for forskning innen biogass og komposteringsløsninger som del av samme avtale.  

 

 

Please reload

Aktuelt
Please reload

Arkiv
Please reload

Stikkord
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square

Antec Biogas AS

Olaf Helsets vei 5 A

0694 Oslo

Norway

 

© 2015 - 2020 by Antec Biogas AS

  • LinkedIn
  • Facebook