Nytt testsenter

October 8, 2015

 

 

Testsenteret vårt på Senter for Husdyrforsøk er nå under etablering.  Vi setter inn et fullt biogassanlegg, i noe nedskalert størrelse for at alt får plass i en 40 fot container.  Vi har en forskning og testavtale med NIBIO (tidligere Bioforsk) på testing og måling.   Det vil utføres mange slags tester, bla. a måling av gassproduksjon ved ulike substrater og oppholdstid, DNA tester av bakteriestammer i de ulike kamrene for å se hvor produksjonen av metan er størst etc.   Det blir noen spennende uker fremover!  I tillegg vil dett bli et visningssted for våre kunder. 

Please reload

Aktuelt
Please reload

Arkiv
Please reload

Stikkord
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square

Antec Biogas AS

Olaf Helsets vei 5 A

0694 Oslo

Norway

 

© 2015 - 2020 by Antec Biogas AS

  • LinkedIn
  • Facebook