Løvetann Parachute Seed

Business Development Director - Sverige

Antec Biogas er en ledende aktør innen teknologi for biogassproduksjon, og vi brenner for grønne løsninger.

I 2016 vant vi ‘Bioenergy Innovation Award’ – en pris som årlig deles ut av SINTEF, Forskningsrådet, NMBU og Innovasjon Norge for Beste Grønne Teknologi Oppfinnelse – som en løsning for fremtiden.

Vi satser globalt med vår prisvinnende teknologi der avfall effektivt omgjøres til grønn energi – og vi trenger flere folk på laget. Er du nysgjerrig på en ny rolle i et selskap med muligheter for å bygge karriere både nasjonalt og internasjonalt? Da bør du lese videre!  

 

Antec ser nå etter en erfaren forretningsutviklings direktør for å bringe våre innovative bioenergi- og avfalls baserte bioomformerløsninger til det svenske markedet. Vi er et raskt voksende team med hovedkontor i Oslo og globale partner økosystem ledede ambisjoner for teknologien vår.

 

Vi søker en kollega med nordisk kunderettet ekspertise fra biogassprosjekter, fornybar energi eller WWT-industrien til å bli med oss ​​på en fantastisk tid for våre løsninger, som direkte bidrar til å avhjelpe det økende behovet for fornybar energi.

 

For å komme i dialog om denne nøkkelrollen som kan ha base enten i Sverige eller ved vårt norske hovedkontor, vennligst kontakt oss på rekruttering@antecbiogas.com

Hva kan vi tilby deg?
  • En fleksibel og variert arbeidshverdag der du vil ha sterk innflytelse på egen rolle.

  • Bli en del av et innovativt, høyteknologisk og internasjonalt miljø med forankring i et norsk selskap.

  • Tett samarbeid med forskere og internasjonale institusjoner.

  • Gode muligheter for å bygge karriere både nasjonalt og internasjonalt.

  • Prosjekter som direkte bidrar til å kutte CO2-utslipp og overgangen til grønn energi.

  • Uformelt arbeidsmiljø med stor takhøyde der vi satser på utvikling av ansatte.

  • Konkurransedyktige betingelser.


Er du klar for en viktig rolle i et selskap med store utviklingsmuligheter – der gründermentaliteten fortsatt sitter i veggene?  
 

 

Antec Biogas – vi gjør endring mulig

 

Antec Biogas AS er en ledende aktør innen prosjektering- og utvikling av biogassanlegg. Vi brenner for bærekraft og grønne løsninger, og med vår unike teknologi satser vi mot å bli toneangivende innen utvikling av grønn energi. Vi har nære samarbeid med forskermiljøet på NIBIO og NMBU, og jobber kontinuerlig med test og utvikling slik at vi stadig kan forbedre og dokumentere teknologien vår.

 

Vi er foreløpig 19 ansatte som sitter i moderne lokaler på Skullerud i Oslo eller ved vårt verksted/lager i Moss.

Vi skaper for fremtiden, og jobber kontinuerlig for å finne nye løsninger. Vi tror helhjertet på at de beste løsningene skapes gjennom samarbeid, og ved å tenke utenfor boksen.

 

Som ansatt hos oss får du ta del i et uformelt fellesskap, med stort søkelys på kreativitet og utvikling.

Ny teknologi er nøkkelen til et grønnere og mer bærekraftig samfunn, men enda gjenstår mye arbeid for å finne opp den viktigste teknologien for grønn energi.

 

Antec Biogas skal bidra aktivt til en løsning på klimaspørsmålet - sammen gjør vi endring mulig.