Løvetann Parachute Seed

Utviklingsingeniør

Det er mange teknologiske muligheter som venter på å bli funnet – og vi jobber kontinuerlig med nye løsninger og nyvinninger.
Som utviklingsingeniør vil du være ansvarlig for teknologisk utvikling av vår teknologi og våre anlegg i samarbeid med en dedikert og profesjonell organisasjon.

Antec Biogas er en ledende aktør innen teknologi for biogassproduksjon, og vi brenner for grønne løsninger. I 2016 vant vi ‘Bioenergy Innovation Award’ – en pris som årlig deles ut av SINTEF, Forskningsrådet, NMBU og Innovasjon Norge for Beste Grønne Teknologi Oppfinnelse – som en løsning for fremtiden.

Vi satser globalt med vår prisvinnende teknologi der avfall effektivt omgjøres til grønn energi – og vi trenger flere folk på laget. Er du nysgjerrig på en ny rolle i et selskap med muligheter for å bygge karriere både nasjonalt og internasjonalt? Da bør du lese videre!  

 

Hvordan vil arbeidshverdagen din se ut?

Vi arbeider med det grønne skiftet, og vår teknologi muliggjør bedre energiuttak og lønnsomhet i avfall som vår nye store energikilde. Hos oss vil du få en variert, fleksibel og utfordrende stilling der du vil få arbeide med prosessdesign, layout og utvikling av fabrikkanlegg, både ved vårt hovedkontor, men også aktivt ute hos våre kundeprosjekter i Norge og internasjonalt. Noe reising må derfor påberegnes. Du vil i tillegg være en aktiv bidragsyter i prosjektering-, salg og tilbudsprosesser.

Hva kan vi tilby deg?
  • En fleksibel og variert arbeidshverdag der du vil ha sterk innflytelse på egen rolle.

  • Bli en del av et innovativt, høyteknologisk og internasjonalt miljø med forankring i et norsk selskap.

  • Tett samarbeid med forskere og internasjonale institusjoner.

  • Gode muligheter for å bygge karriere både nasjonalt og internasjonalt.

  • Prosjekter som direkte bidrar til å kutte CO2-utslipp og overgangen til grønn energi.

  • Uformelt arbeidsmiljø med stor takhøyde der vi satser på utvikling av ansatte.

  • Konkurransedyktige betingelser og gode forsikrings- og pensjonsordninger.

 
Hvem er du?

Vi tror du har høyere utdannelse innen prosess, kjemi eller maskin. Videre ser vi gjerne at du har arbeidet med prosessdesign, automasjon, gassteknikk eller rørinstallasjon innenfor gass. Har du i tillegg erfaring fra prosjekter og prosjektledelse er dette en fordel. Utover det er det viktig at du kan kommunisere godt på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Er du klar for en viktig rolle i et selskap med store utviklingsmuligheter – der gründermentaliteten fortsatt sitter i veggene?  

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med en av våre rådgivere innenfor rekruttering; Ellen Mathiesen på 962 25 390 eller Bård Berntsen på 977 57 519.

 

 

 

 

Antec Biogas – vi gjør endring mulig

 

Antec Biogas AS er en ledende aktør innen prosjektering- og utvikling av biogassanlegg. Vi brenner for bærekraft og grønne løsninger, og med vår unike teknologi satser vi mot å bli toneangivende innen utvikling av grønn energi. Vi har nære samarbeid med forskermiljøet på NIBIO og NMBU, og jobber kontinuerlig med test og utvikling slik at vi stadig kan forbedre og dokumentere teknologien vår.

 

Vi er foreløpig 19 ansatte som sitter i moderne lokaler på Skullerud i Oslo eller ved vårt verksted/lager i Moss.

Vi skaper for fremtiden, og jobber kontinuerlig for å finne nye løsninger. Vi tror helhjertet på at de beste løsningene skapes gjennom samarbeid, og ved å tenke utenfor boksen.

 

Som ansatt hos oss får du ta del i et uformelt fellesskap, med stort søkelys på kreativitet og utvikling.

Ny teknologi er nøkkelen til et grønnere og mer bærekraftig samfunn, men enda gjenstår mye arbeid for å finne opp den viktigste teknologien for grønn energi.

 

Antec Biogas skal bidra aktivt til en løsning på klimaspørsmålet - sammen gjør vi endring mulig.