SLIK KOMMER DU I GANG

MED BIOGASSANLEGG

Antec Biogas prosjekterer og leverer komplette biogassanlegg, fra forbehandling til oppgradert biogass. Vi samarbeider med kunden fra idé-fase til ferdig komplett anlegg.
Prosjektering av anlegg

Antec Biogas står for prosjektering, levering og oppfølging av komplette biogassløsninger. Sammen med kunden analyserer vi tilgangen til ressurser som skal inn i biogassproduksjonen, som gir oss en biomasse-plan. På bakgrunn av biomassen utvikler vi en komplett løsning fra forbehandling til ferdig renset gass for kunden. Avhengig av kundens behov, kan Antec Biogas stå for hele, eller deler av leveransen av det komplette biogassanlegget. Antec kan også tilby attraktive finansieringsløsninger som kan hjelpe kunden med realiseringen. 

SE PROSJEKTER

A004_C001_01012B.0002017-Edit v2.jpg
Søknader og støtte

I Norge er det gode støtteordninger for å komme i gang med biogassanlegg. Enova, Innovasjon Norge og Forskningrådet er gode kilder for å få støtte til prosjekter. Her kan man både få støtte til forprosjekter samt investeringsstøtte på opptil 50% av investeringskostnaden.

 

Antec Biogas bidrar gjerne med hjelp til å lage gode og fullstendige søknader.

Finansiering

Antec Biogas har samarbeid med flere typer finansinstitusjoner og kan bidra med total finansiering av hele biogassprosjektet eller leasing på deler av prosjektet.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om du lurer på om et biogassanlegg kan være lønnsomt for deg.